buna,
si tatal meu a cumparat niste produse prin bankpost,in valoare de 3500 roni a platit 1 an si 6 luni si sa imbolnavit,sa operat de cancer la git si acum e in stare critica,nu a mai platit de citeva luni.am venit sa am grija de el si au sunat cei de la banka,am discutat cu ei la care i-am intrebat cit mai are de plata ,ei mi-au spus ca mai are 7000 roni,i-am rugat sa-mi trimita un grafic de rambursare,o copie dupa contract sa vad si eu cit a platit si cit mai are de plata ,pentruca am o gramada de chitante dar pe unele nu se mai vede nimic e numai foita alba,la care mi-a raspuns ca ei nu au de unde sa-mi dea nimic ei sunt un fel de recuperatori.
ce as putea sa fac?ajung cu tot ce a mai platit tatal meu si cit mai spun dinsii ca mai are la peste 9000 roni.
Suma pe care v-au spus poate fi rela. Se adauga acele dobanzi penalizatoare care sunt foarte mari. Incercati sa mergeti sa reesalonati suma. Poate reusiti.
Da si la reesalonare platese taxe de reesalonare , asigurari , comision de reesalonare .....plus ca , dobanda la credit pe care o vor practica va fi mai mare.......!