avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ratele
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ratele

buna,
si tatal meu a cumparat niste produse prin bankpost,in valoare de 3500 roni a platit 1 an si 6 luni si sa imbolnavit,sa operat de cancer la git si acum e in stare critica,nu a mai platit de citeva luni.am venit sa am grija de el si au sunat cei de la banka,am discutat cu ei la care i-am intrebat cit mai are de plata ,ei mi-au spus ca mai are 7000 roni,i-am rugat sa-mi trimita un grafic de rambursare,o copie dupa contract sa vad si eu cit a platit si cit mai are de plata ,pentruca am o gramada de chitante dar pe unele nu se mai vede nimic e numai foita alba,la care mi-a raspuns ca ei nu au de unde sa-mi dea nimic ei sunt un fel de recuperatori.
ce as putea sa fac?ajung cu tot ce a mai platit tatal meu si cit mai spun dinsii ca mai are la peste 9000 roni.
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 16:48, 7 Decembrie 2009
luati legatura direct cu banca si informati-va care este situatia creditului, apoi reveniti cu amanunte
Suma pe care v-au spus poate fi rela. Se adauga acele dobanzi penalizatoare care sunt foarte mari. Incercati sa mergeti sa reesalonati suma. Poate reusiti.
Da si la reesalonare platese taxe de reesalonare , asigurari , comision de reesalonare .....plus ca , dobanda la credit pe care o vor practica va fi mai mare.......!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari creante MariusTN MariusTN Buna, am si eu o problema, speram sa pot primi un sfat pe acest forum. Situatia este urmatoarea: parintii mei sunt amandoi decedatii, iar mama mea, cea care a ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit , dobanzi penalizatoare tynatwine tynatwine Buna ziua, In 04.08.2008 mi-a fost acordat un credit in valoare de 5150 lei pe 5 ani(cu dobanda cu tot ajungea undeva la 9000 lei) de la Banka. In ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)