In urma cu trei luni s-a inceput urmarirea penala, impotriva mea,sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare de posesie(nu discut aspectul de vinovatie sau nu) Comedia a la arte e oronanta procurorului;;Fapta comisa de invinuit este prev art.220 alin.1 C.pen",iar apoi sa dispuna;;Scoaterea de sub urmarire penala pentru fapta prev. art.220 alin.1 C. pen,a invinuitului''.Sunt eu tampit sau art.220 C.penal se refera la racolarea minorilor in scopuri sexsuale? si cum si unde pot sa-i fac plangere acestui individ?#-o.#-o#-o
Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra patrimoniului (privat sau public)
reglementate in t. III, art. 220, C. pen., partea speciala, si consta in ocuparea, in intregime sau in parte, fara drept, a unui imobil aflat in posesia altuia, fara consimtamantul acestuia sau fara aprobarea prealabila primita in conditiile legii ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat.
Tulburare de posesie
blue2v
buna ziua!am si eu o mica problema,poate ma puteti ajuta.am un teren arabil,mostenire.nu cultiv nimic pe el.in anul 2002 o parte din el a fost ocupat de o ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu
danyyyyy
buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)