avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda accident neacordare de prioritate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda accident neacordare de prioritate

Buna ziua, in noiembrie am facut accident din vina mea ( neacordare de prioritate) s-a sunat la 112 am fost transportati la spital dar nimeni nu a depus plangere. Dosarul este la procuratura si astept decizia de neincepere a urmaririi penale. La ce amenda sa ma aștept?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda danmiclovan danmiclovan Buna ziua In urma unui accident mi s-a retinut permisul dar mi s-a dat o dovada pe 2 saptamani pt a conduce. Apoi nu am mai prelungit dovada timp de aprox. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier jitaru florentin florin jitaru florentin florin Pe data de 14. 03. 2009 am lovit o masina si mi-a fost retinut permisul ptr.cercetari .A fost intocmit D.P.si inaintat la Parchet ptr. ca in masina lovita se ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale lucitheman lucitheman ce se intampla cu permisul de conducere retinut pt conducere in stare de ebrietate daca se da nup (vezi toată discuția)