avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Mă pot pensiona daca am multe spirometrii, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Mă pot pensiona daca am multe spirometrii, raze, prezentări in spital, fara internări? Daca am astm bronșic și bpoc. Menționez că în 2004 am avut TBC 2k+1 foarte grav și mi-au fost afectați 2/3 din ambii plămâni. Am 37 de ani. Vă mulțumesc.

Care sunt pașii de urmat! Nu am nicio internare. La comisie sunt de ajuns prezentările medicale în criza.? Nu sunt asigurată. Am 2 facultăți. Obosesc f repede, stau la pat de o săptămână...
Toată știa Stimate Domn Avocat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:43, 2 Ianuarie 2020

Despre pensia de invaliditate gasiti informatii mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lupus Madu8816 Madu8816 Buna ziua! Am 35 de ani si de aproape 3 ani sunt diagnosticata cu: - sindrom hipoanabolic; - boala mixta de tesut conjuctiv cu determinari articulare si ... (vezi toată discuția)
Concediu risc sarcina Elena 1976 Elena 1976 Buna. Sunt însărcinată în săptămâna 8. Este a doua sarcina, băiețelul meu are 4 ani acum. Problema este următoarea: am scleroza multipla de 20 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! retragere pensie pe caz de boala gr. 2 Arhanghelul_G Arhanghelul_G In anul 2002 tatal meu a fost operat la spitalul Bagdazar Arseni de domnul doctor George Vasilescu si diagnosticat cu malformatie artero-venoasa de fosa ... (vezi toată discuția)