avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

Executand o parte din sentinta si fiind expulzat acum 20 de ani ma pot reintoarce in Germania?

Am fost arestat in martie 1996, adolescent fiind, am primit o pedeapsa de 4 ani si 6 luni.
Am fost expulzat dupa 3 ani in februarie 1999 cu interdictie in Germania. Faptele nu au fost cu violenta.
Crede ti ca dupa 20 de ani sunt reabilitat sau pot pati ceva daca merg sa muncesc si sa locuiesc in Germania?
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2020
jatz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:58, 4 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat din Germania, intrucat legile difera de la o tara la alta.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu dacă am interdictie în germania Dominic2015 Dominic2015 În anul 2010 am fost condamnat pt înșelăciune de tribunul munchen în 2012 am fost expulzat în Romania după ce am executat 7/12 din pedeapsa de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania chelupolo78 chelupolo78 In februarie 2006 am fost prins furand o pereche de manusi si o sapca. M-au dus la politie,mi-au facut poze si mi-au luat amprentele.Am platit amenda in jur de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis germania, alcoolemie ovidi0 ovidi0 Buna, ma numesc Ovidiu, am nevoie de ajutor . Am sa fiu cat de scurt posibil : in data de 18.07.2014 am fost oprit de un echipaj civil (mentiinez nu sa ... (vezi toată discuția)