avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca-adeverinta somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca-adeverinta somaj

Buna
Sint SIMONA
Am fost angajata ca gestionara la sc "productie metale"srl un an si ceva pana pe data de 20.11.2009 cand mi-a expirat preavizul de somaj. De atunci pana in prezent nu mi s-au depus actele necesare la ITM pentru a mi se incheia cartea de munca , de asemenea nu mi s-a eliberat adeverinta ce trebuie depusa la somaj. Mentionez ca nu mi s-au intocmit documentele respective pe motiv ca nu-mi predau gestiunea , dar ce gestiune sa predau cand la angajare nu am preluat nici o gestiune sub proces verbal cu semnatura ,ci am operat in calculator doar documentele primite (facturi furnizori-clienti si bonurile de consum ) pe care dupa listare mi s-a cerut sa le semnez si sa le duc la sc "contabilitate-personal" srl cu care firma avea contract de prestare servicii de contabilitate si personal.
Inrebarea mea este cum pot sa-mi recuperez cartea de munca de la ITM completata si adeverinta pentru somaj ca sa-mi pot depune dosarul la somaj.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 12:53, 6 Decembrie 2009
Nu are nici o legatura predarea gestiunii cu actele de trebuie sa vi se elibereze la lichidare. sezizati urgent itm

ca sa nu aveti intrerupere trebuie sa depuneti actele pt somaj in 30 zile=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circuit documente financiar-contabile mari.a mari.a Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de circuit al documentelor financiar-contabile pentru activitatea de productie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajata de 12 ani ca si gestionar intr-o societate Georgeta17 Georgeta17 Am fost angajata timp de 12 ani ca si gestionar intro Societate privata care a intrat in insolventa si la acest moment este in lichidare .Patronul ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea eliberarii cartii de munca pentru somaj pe motiv ca din 2011 se anuleaza? catalinion84 catalinion84 Buna ziua Eu mi-am terminat preavizul la firma in care am lucrat si acum trebuie sa imi depun actele de somaj. Cei de la firma mi-au spus ca cei de la ITM ... (vezi toată discuția)