avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovineta

Buna ziua dețin un tractor viticol 445 am primit amenda pentru rovineta între punctul Ramnicu Sărat Județ Buzau și———naționala Buzau. Doresc sa știu dacă pentru tractoare se plătește rovineta . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 4 Ianuarie 2020
rovinieta se plateste pentru toate categoriile de vehicule inmatriculate in Romania si in alte state, nediscriminatoriu;
vehicul = orice autovehicul rutier inmatriculat, avand cel putin doua axe, sau un ansamblu format dintr-un autovehicul si semiremorca ori remorcile tractate de acesta;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg? Daniela2010 Daniela2010 Bunaziua, am o intrebare: este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg, daca aceasta este tractata de un autoturism mic (1400 kg) ... (vezi toată discuția)
Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)