avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile condamnare si amenda in Italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

condamnare si amenda in Italia

am avut o condamnare cu executare si amenda in Italia, am fost arestata in Romania si am cerut sa execut aici pedeapsa. Statul roman a recunoscut condamnarea cu executare dar nu si amenda. Am executat condamnarea. Fata de statul italian eu mai am amenda de platit? Daca merg in Italia se poate sa fiu retinuta de autoritati?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:55, 4 Ianuarie 2020
Buna ziua!

Cu siguranta v-a ramas amenda de platit in Italia. Nu stiu daca puteti fi retinuta de autoritatile de acolo, intrucat nu stiu care sunt legile acolo. Vedeti sa nu se fi prescris achitarea amenzii si sa nu mai trebuiasca sa o platiti.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa primita in romania se poate executa in italia ? VasileFlow VasileFlow Prietenul meu a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in Romania, acum este in Italia.Daca se preda, poate executa pedeapsa in Italia fara sa-l extradeze ? ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in alta tara solcancc solcancc Am nevoie de ajutor! Am avut de ispasit o pedeapsa in romania de care nu am stiut pana nu m-au oprit carabinieri. Am cerut sa nu fiu extradat si am reusit sa ... (vezi toată discuția)