avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea cauzei in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea cauzei in lipsa

Buna ziua!
Am un proces pe civil si vreau sa cer judecarea in lipsa.
Nu stiu insa pe ce articol din codul de procedura civila pot face acest lucru.
Pe ce articol imi intemeiez cererea, pe art. 223 (3) sau pe 411 (1) pct. 2? Care e diferenta intre aceste doua articole?
Cel mai recent răspuns: Ioanid Ioan , utilizator 13:58, 5 Ianuarie 2020
Nici nu este nevoie neaparat sa motivați în drept pur si simplu.in cuprinsul acțiunii precizați ca solicitați judecarea în lipsa a cauzei.
Sa presupunem ca ar trebui, pe ce articol ati cere?
223 e suficient.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cãror prevederi se solicitã judecarea cauzei în lipsã? paula manta paula manta Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns - inainte de 15.02.2013 foloseam pentru judecarea in lipsa art 242 Cpc, acum ce art pot folosi dupa noul cod ... (vezi toată discuția)
Conform cãrui articol solicit judecarea cauzei în lipsã? flori_minicards flori_minicards buna ziua sunt parte intr-un proces civil(parat) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. Pot solicita judecarea prezentului ... (vezi toată discuția)
In baza carui articol se cere judecarea in lipsa 411 sau 583 cpvc? CountPorcula1987 CountPorcula1987 In baza carui articol se cere judecarea in lipsa 411 sau 583 cpvc? Va multumesc pt. raspunsuri. (vezi toată discuția)