avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua .Am un sofer angajat de 3 luni pe comunitate.Acum o luna s-a intâmplat ca sa aibe probleme de sanatate la inima P.S.Avea 3 baypas si unu s-a infundat fiind pe camion.A rezolvat totul prin urgenta in tara respectiva si s- a intors cu bine acasa,dar munca de sofer nu mai poate sa presteze.Eu pot sa desfac contractul de munca sau trebuie sa platesc concediu medical persoanei redpective.Menntionez ca c.medical nu putea sa aibe decit de la medicul de familie,caci mie nu mi-a cerut adeverinta de salariat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 6 Ianuarie 2020
Ii putet inceta c.i.m., dar cum doriti sa faceti asa ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a abatut o nenorocire pe capul meu... voi fi disponibilizat oana_81 oana_81 lucrez de fapt lucram la o companie de stat care in ultimul timp a intrat in insolventa si a facut 2 valuri de disponibilizari. de saptamana trecuta sunt in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ajutați-mă și pe mine cu un sfat-răspuns aveam ... Niko93 Niko93 Bună ziua, ajutați-mă și pe mine cu un sfat-răspuns Aveam o întrebare legătură cu codul muncii despre concediu medical. În data de 19.12.2023 am ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Ma aflu în situația în care CM al meu încetează în 31.03.2020,iar eu trebuie să nasc aproximativ în 19.04.2020. În cazul în care nu voi ... (vezi toată discuția)