avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comodat perioada nelimitata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comodat perioada nelimitata

am o societate care functioneaza intr-un imobil situat la parterul unui bloc.Am incheiat cu proprietarii un ctr de comodat pe termen nelimitat.Ctr este incheiat in fata ofiterului ORC si aprobat de Judecatorie.M-a dat afara abuziv, a schimbat yala si mi-a sechestrat marfa impreuna cu toate actele si cu casa de marcat fara a fi eu prezenta.Ce pot face mai departe?
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 15:30, 23 Aprilie 2010
Daca lucrurile stau asa cum se intelege din prezentarea dumneavoastra, nu este normal. Solicitati o audienta comandantului sectiei de politie in care sa va lamuriti (si sa-l lamuriti si pe el) cuml stau lucrurile. De asemenea si prim-procurorii au zile de audienta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt? ContSters22096 ContSters22096 va expun urmatoarea situatie: intre 2 soc comerciale a existat un contract de comodat. comodatarul a utilizat spatiul comodantului o perioada (pana la ... (vezi toată discuția)
Concubinul a furat din apartamentul meu mai multe lucruri, din care unele de valoare. cum se pedepsește acest lucru și ce măsuri pot fi luate împotriva lui? Maricoj75 Maricoj75 Menționez ca am cumpărat un apartament in timp ce stăteam in concubinaj cu prietenul meu.Cum ap era de renovat cheile le ținea doar el ,domnul ce se ocupa ... (vezi toată discuția)
Intrarea prin efractie sau violarea de domiciliu...nu stiu !!! 321 321 Cum se pedepsesc. la ora asta. cele doua ? Cineva ma acuza PE NEDREPT ca am intrat cu chei potrivite in casa si nu am facut altceva decat sa ii umblu in ... (vezi toată discuția)