Recent am primit o amenda de la Politia circulatie, la intocmirea procesului verbal agentul de politie a refuzat sa mentioneze la rubrica mentiuni ca in incita biroului sectiei de Politie unde am fost nevoit sa astept intocmirea procesului verbal unul dintre angajatii sectiei de Politie a fumat in prezenta altor 3 agenti de Politie si a mea incalcand astfel legea fumatului in spatii inchise si incalcandu-mi dreptul la sanatate.
Am cerut in mod explicit sa fie metionat acest aspect in PV la rubrica mentiuni si agentul de politie a refuzat pe motiv ca nu are legatura cu evenimentul. Dar abuzul la sanatatea mea s-a produs ca urmare a retinerii mele in incinta biroului pana la intocmirea PV. Eu nu am putut sa parasesc incinta in care s-a fumat.
Am depus plangere pentru aceasta si vreau sa stiu daca se pot cere compensatii pentru acest abuz.
Mentionez ca incinta era supravegheata video si daca sistemul mergea se poate verifica inregistrarea video.
PV este de circulatie....
In procesul verbal nu se puteau consemna mentiuni care nu au legătură cu faptăa contravenționalăsavarsita sau pretins săvârșită.
Referitor la fumat daca chiar se dovedește acest lucru (deși e greu de crezit)în urma sesizării dvs se pot lua măsurile prevăzute de lege.(teoretic)