avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La cine va rămâne minorul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La cine va rămâne minorul

Nu mă mai înțeleg cu tatăl copilului
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:23, 5 Ianuarie 2020
Foarte puține detalii ați dat...de regulă, minorilor li se stabilește domiciliul la mamă, dar orice regulă comportă excepții!
Mergeți la o consultație juridică și dicutați toate detaliile cu avocatul ales!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă copilul a rezultat dintr-o căsătorie și considerați că mariajul nu mai poate continua trebuie depusă o cerere de divorț prin care să cereți desfacerea căsătoriei, exercitarea în comun a autorității părintești, stabilirea locuinței copilului la dvs și obligarea tatălui la plata unei pensii de întreținere.
Dacă copilul a rezultat dintr-o relație de concubinaj, cererea de chemare în judecată va avea aceleași capete de cerere, mai puțin desfacerea căsătoriei.
Trebuie să dovediți că aveți posibilități locative, materiale și morale pentru creșterea și educarea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Mariamoise2015 Mariamoise2015 Buna ziua...sunt mama unui minor de 1an si 5 luni ..sunt in concubinaj cu tatal copilului el fiind trecut pe numele lui! Au aparut certuri si neintelegeri ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotarare vargaalex vargaalex Va rog frumos sa imi spuneti si mie in termeni mai populari urmatoarea hotarare pentru ca mi-am prins un piculet urechile in interpretarea ei Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copil mic (tată) GabT GabT Bună. Probabil că în curând voi ajunge la divorț. Nu cred că mai contează motivul. Avem un copil de 4 ani. Îmi doresc să știu la ce să mă ... (vezi toată discuția)