avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Vreau sa depun o cerere pentru ordin de protecție fata de soțul meu..
La ultima agresiune au intervenit niște vecini dar care nu doresc sa vina ca martori..
Pot să-l obțin doar cu raportul de intervenție al politiei din urma apelului meu la 112?
Cel mai recent răspuns: Teleaba Cristina , utilizator 10:53, 5 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un certificat medico legal ar ajuta mult!
Totodata, martorii pot fi obligati sa vina, solicitati emiterea unui mandat de aducere!
Certificat medico-legal nu am pentru ca agresiunea s-a lăsat cu o tragere de par zdravănă și o trântă în zăpadă pentru ca fiul meu de 16 ani a intervenit și apoi vecinii...
Dar toate astea s-au întâmplat în casa mamei mele acolo unde locuiam cu copiii mei de 2 saptamani..
Fără certificat medico-legal am vreo seasa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie pentru minor lildar lildar Buna seara! Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in situatia in care doresc ordin de protectie pentru mine si fiul meu,minor in varsta de 9 ani. Situatia ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în ... majestik majestik Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în locuința proprietate personală cu unul dintre copii care se poartă agresiv cu mama mea.ce ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- martori la proces meryan meryan buna ziua,din nou. am un proces civil cu fratele meu,pt violenta in familie.am depus la instanta un certificat medico-legal deoarece am fost batuta de el,am ... (vezi toată discuția)