avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Marire pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Marire pensie

Buna ziua,
Buna ziua,

Sunt pensionara din 2015, am o pensie de 533 lei, dar obtin indemnizatia de 704 lei. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa imi maresc pensia contribuind cu plati suplimentare astfel incat pensia sa depaseasca indemnizatia de 704 lei? Daca se poate, ma puteti directiona asupra pasilor pe care ii pot urma?

Va multumesc anticipat,
Ionescu Elena
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:11, 5 Ianuarie 2020
Nu se poate, decât dacă v-ați angaja cu un salariu de cel puțin 5000 de lei, și să lucrați vreo 5 ani.
Altă posibilitate nu aveți, și nici nu v-ar ține buzunarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Costeniuc Cornelia Costeniuc Cornelia Am 70 ani,am lucrat 13,și o lună în condiții de handicap gr 1 grav,am o pensie de 704 lei acum,întrebarea mea este: de ce pensia mea este egală cu a ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata - caz de dizabilitate - handicap preexistent tarabuzan tarabuzan Bun gasit. Sunt nascut in decembrie 1976, angajat din mai 2006, fara intreruperi, cu salariu minim pe economie. Am o dizabilitate – grad 2, accentuat, din ... (vezi toată discuția)
Pensie sociala pentru persoanele care nu au stagiul de cotizare complet (12 ani si 4 luni) SimonaDaniela87 SimonaDaniela87 Buna ziua. As dori sa rezolv o enigma despre care nimeni nu ma poate lamuri. Daca mama mea are stagiu de cotizare de 12 ani si 4 luni, nu se incadreaza pentru ... (vezi toată discuția)