avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Noua lege pentru 10 clase obligatorii pentru permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Noua lege pentru 10 clase obligatorii pentru permisul de conducere

Buna seara!
Am si eu cateva nedumeriri si rog ajutor.
In data de 1 iulie 2020 am inteles ca se aplica legea cu 10 clase obligatorii pentru permis.
Eu pe data de 19 feb implinesc 18 ani insa sunt in clasa a 9-a. Daca imi depun dosarul pentru scoala de soferi..maine sa zicem..si orasul poate o sa il dau abia in luna august..desi legea a intrat in vigoare din iulie..o sa am probleme? Adica dosarul meu a fost depus dinainte de aplicarea legii..poate intrebarea mea suna putin stupid dar chiar nu stiu. O sa mai pot da orasul?
Eu sunt din Iasi si locuiesc in Sibiu dar am domiciliu tot in Iasi. Imi trebuie viza de flotant ca sa pot incepe scoala de soferi in Sibiu, unde m-am mutat? Daca da, cam cat timp ar dura pana se face aceasta viza?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi/permis Dorianela Dorianela Buna seara, Am facut scoala de soferi acum 5 ani in Botosani (de unde sunt), si am dat de 4 ori examenul dar de fiecare data am picat la traseu. Apoi nu am ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)