avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere retrasa se poate depune din nou?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere retrasa se poate depune din nou?

buna ziua!
am avut un conflict familial in luna anului trecut respectiv mai 2019 am depus o plangere penala pt amenintare si la rugamintile insistente ale sectoristului de sectie mi am retras plangerea (ca suntem familie). lucurile nu s au schimbat deloc in bine si amenintarile continua, se poate depune din nou plangere pentru incidentul din ziua respectiva? intreb asta pt ca pt acel incident am filmare video cu ce s a intamplat, multumesc anticipat
Nu, puteti depune pentru alte fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
L-am filmat pe bunicul meu în timp ce mă amenința că mă taie cu cuțitul și apoi am depus plângere penală. ce se va întâmpla mai departe? alexadr alexadr Buna ziua/seara! Am 18 ani si vreau sa expun problema aici in speranta ca pot fi ajutat cu un sfat sincer din partea dvs. Ca sa expun problema pe scurt, dupa ... (vezi toată discuția)
Amenintare ContSters322954 ContSters322954 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o problema personala ce face obiectul unei amenintari. Incepand cu luna martie 2014 sunt amenintat frecvent ... (vezi toată discuția)