avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal auto

Am achiziționat o masina , cel care mi-a vândut o mi a înmânat fiscalul facut intre el si proprietarul din acte ( talon , cartea masinii etc ) . Omul care mi-a vândut o nu a mai înregistrat masina la el la primărie, iar la vanzare mi-a spus că ma pot folosi de fiscalul scos de proprietarul din acte ca sa o pun pe numele meu . Pot face asta ? Sau am nevoie ca el sa o puna pe numele lui iar mai apoi sa imi de a el mie fiscal ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:41, 6 Ianuarie 2020
Buna ziua,Dacă contractul de vânzare cumpărare(făcut între cel care va vândut masina și dumneavoastră ) apare că vânzător proprietarul din cartea , certificatul înmatriculare a mașinii va puteți folosi de fiscal ,dacă va făcut contract intre dumneavoastră și el ,va trebui sa treacă mașina pe el și să vă dea fiscal.

Catalin2907 a scris:

Am achiziționat o masina , cel care mi-a vândut o mi a înmânat fiscalul facut intre el si proprietarul din acte ( talon , cartea masinii etc ) . Omul care mi-a vândut o nu a mai înregistrat masina la el la primărie, iar la vanzare mi-a spus că ma pot folosi de fiscalul scos de proprietarul din acte ca sa o pun pe numele meu . Pot face asta ? Sau am nevoie ca el sa o puna pe numele lui iar mai apoi sa imi de a el mie fiscal ?

Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Cristinel Horeanu, Consilier juridic
Cum si ce fel de document de achizitie bun mobil ati incheiat de vreme ce vanzatorul nu este proprietarul de drept al vehiculului?
Pentru a putea parcurge procedura d einmatriculare vehicul vanazatorul trebuie sa dovedeasca ca este proprietarul bunului mobil dedus vanzarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cu chitanta HCristian HCristian Buna seara , am facut o gresala si am nevoie de ajutor pentru a intelege anumite lucruri deoarece sunt foarte confuz . Problema mea este aceasta : Acum o ... (vezi toată discuția)
Cum pot inscrie masina pe numele meu? luca-aurel luca-aurel Salutare! Am o mare problema, si va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi daca puteti!! Inainte de sarbatori, intr.o sambata am cumparat o masina gasita pe ... (vezi toată discuția)