avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare interfon pe bani proprii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare interfon pe bani proprii

Bună ziua,
Dacă vreau să pun interfon la scara de bloc dar doar pentru apartamentul meu, bineînțeles din banii mei , este legal ?
Din 8 ap nu vrea nimeni și atunci eu plătesc tot îmi pun doar eu in apartament și lor le dau, tot din banii mei, cate o cheie de apartament.
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Jonas1, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:08, 10 Ianuarie 2020
De ce acordul tuturor? Nu se schimba destinatia proprietatii comune...(art 36/196)

Art 38 : (2) Părţile comune pot fi utilizate de către terţi, persoane fizice sau
juridice de drept public şi/sau privat, numai ca urmare a hotărârii adunării
generale a asociaţiei de proprietari, adoptată cu acordul a două treimi din
numărul total al proprietarilor din condominiu .
Inițiatorul nu este terț.
''.... pot fi utilizate de către terţi, persoane fizice sau...''cred ca intra la persoane fizice,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comun lucians77 lucians77 Pt. inchiriere spatiu comun al asociatiei aste nevoie de aprobarea tuturor proprietarilor sau doar a 50+1 % dintre proprietari? (vezi toată discuția)
Am voie legal sa montez o cutie serurizata mica pt chei pe fatada ... Smariusagentul Smariusagentul Am voie legal sa montez o cutie serurizata mica pt chei pe fatada blocului la intrarea in bloc pt a o folosi la i chieierea in regim hotelier gen airbnb si ... (vezi toată discuția)
Șintem 12 proprietari ai unui bloc cu terenul aferent. este ... Nirod0 Nirod0 Șintem 12 proprietari ai unui bloc cu terenul aferent. Este posibil ca o parte din teren să fie dată în folosință vecinilor pentru a amenaja un loc ... (vezi toată discuția)