avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua, ne confruntam cu urmatoarea situatie....sotul meu are un contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct tatalui si mamei. Noi locuim in aceasta casa de 8 ani cu acordul ambelor parti. De ceva vreme tatal ne tot pune bete in roate, procese, notificari, ultimul proces fiind de evacuare atat sotului cat si soacrei mele de care a divortat. Mentionez ca soacra este de acord ca noi sa stam aici, relatia dintre noi toti si el nu a fost una buna, datorita faptului ca este o persoana cu tulburari comportamentale. Starea lui de sanatate nu este una care sa ii permita sa locuiasca singur in casa, abia mai merge, are inceput de dementa, este o persoana neingrijita total, ne-am ocupat de ingrijirea lui de la curatenie pana la mancare cat a fost internat, dar datorita comportamentului totul este in zadar. Ce pasi putem face legal pentru a il duce la un centru de îngrijire? Se plang si vecinii de mirosul pe care il emana, nu a fost o persoana careia sa ii placa curatenia....am un copil mic si nu mai pot tolera mizeria si nevoile pe unde si le face. Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Mih30, utilizator
Bună seara.

Dacă soțul dvs. este de acord, apreciez că puteți să formulați o cerere de punere sub interdicție, iar după obținerea unei hotărâri definitive în acest sens, îl puteți interna la o unitate specializată în care poate primi îngrijirile de care are nevoie, potrivit stării sale de sănătate.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane cu handicap IonutApetre13 IonutApetre13 Buna ziua! In urma unui AVC, tatal meu a devenit persoana cu handicap grav cu insotitor,drept urmare, nu mai poate sa decida pentru el. As vrea sa obtin drept ... (vezi toată discuția)
Aducere la indeplinire hotarare instanta de tutela stedy stedy In anul 2014 am obtinut o hotarare a instantei de tutela prin care ni s-a acordat dreptul de a vinde apartamentul soacrei, interzis judecatoresc prin care ni ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - situatie mostenire dupa avc Monica B Monica B Buna ziua, Va rog să mă ajutați cu o soluție juridică pentru situația noastra. Acum un an de zile soacra mea a suferit un Avc in urma căruia a ramas ... (vezi toată discuția)