Buna ziua, ne confruntam cu urmatoarea situatie....sotul meu are un contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct tatalui si mamei. Noi locuim in aceasta casa de 8 ani cu acordul ambelor parti. De ceva vreme tatal ne tot pune bete in roate, procese, notificari, ultimul proces fiind de evacuare atat sotului cat si soacrei mele de care a divortat. Mentionez ca soacra este de acord ca noi sa stam aici, relatia dintre noi toti si el nu a fost una buna, datorita faptului ca este o persoana cu tulburari comportamentale. Starea lui de sanatate nu este una care sa ii permita sa locuiasca singur in casa, abia mai merge, are inceput de dementa, este o persoana neingrijita total, ne-am ocupat de ingrijirea lui de la curatenie pana la mancare cat a fost internat, dar datorita comportamentului totul este in zadar. Ce pasi putem face legal pentru a il duce la un centru de îngrijire? Se plang si vecinii de mirosul pe care il emana, nu a fost o persoana careia sa ii placa curatenia....am un copil mic si nu mai pot tolera mizeria si nevoile pe unde si le face. Va multumesc!