avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit Auto Restant...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit Auto Restant...

salut...am 2 intrebari:

1. poate oricine verifica situatia platilor de impozit la o masina auto ?
2. ce implica NEplata impozitului la masina mai multi ani la rand ?

ca sa expun putin mai detaliat problema...

acum 5 ani eram asociat intr o firma si la plecare din firma am luat legal cu mine o masina auto...adica firma mi a vandut pe factura acea masina...normal obligatia mea era sa incep demersurile clasice pentru a trece masina pe numele meu ca persoana fizica...eu NU am facut acest lucru...in continuare masina e pe firma respectiva pe talonul auto vorbind...fiscal habar nu am ce modificari s au facut sau daca s au facut...problema e ca nu stiu si nici nu pot afla daca firma in care am fost asociat a scos o de la impozit...pe numele meu nu apare la impozit...deci de asta intrebarile de mai sus...cum pot afla situatia cat mai subtil posibil sa nu starnesc musuroiul de taxe si impozite care sa vina navala peste mine :):):)

ok merci in avans
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:49, 6 Ianuarie 2020
Legal la rolul fiscal are acces titularul si autoritatile in drept
Neplata obligatiilor la buget genereaza debite,pentru recuperarea carora creditorul autoritatea fiscala va incheia dosar de urmarire a debitorului
Dv datorati obligatii la buget de la momentul achizitiei bunului mobil de la incheierea facturii cu penalitatile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata? mezgageza mezgageza cum pot sa aflu daca o masina este radiata din circulatie la politie? mentin ca am cumparat o masina,am cartea,talonul dar proprietarul anterior nu a platit ... (vezi toată discuția)
Ditl refuza saradieze autoturismul vandut justitiabil-ro justitiabil-ro Buna ziua, Am facut cu un cetatean actul de vanzare-cumparare pentru un autoturism, pe care i l-am vandut. Autoturismul de afla la acel cetatean impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto retroactiva, inclusiv fiscala ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , In anul 1998 am vandut cu factura (pe societate comerciala tip SRL) un autovehicol fara a face actele de vanzare-cumparare si restul ;m-am inteles ... (vezi toată discuția)