avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La infiinatarea unei asociatii este obligatoriu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La infiinatarea unei asociatii este obligatoriu preluarea codomeniului de la dezvoltator?

Buna ziua,

In cazul unui complex nou in care spatiul comun nu este finalizat, la infiinatarea unei asociatii este obligatorie preluarea codomeniului si impartirea cheltuielilor?
Putem forta dezvoltatorul sa termine ceea ce inceput prin asociatia nou infiintata?
Cum se poate proceda sa avem si baza legala?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Convocare ag de catre dezvoltator in privinta crearii asociatiei de loctari SorynMG SorynMG Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Complex nou construit, cu intarzaieri ale termenului de predare aproximativ 8 luni. Din August au inceput sa se mute ... (vezi toată discuția)
Garantie spatii comune bloc/complex tonipieleanu tonipieleanu Buna ziua, Am cumparat un apartament nou cu cota parte din spatii comune aferente si nu stiu ce garantie am pentru spatiile comune, respectiv instalatiile ... (vezi toată discuția)
Constituire asociatie proprietari - complex rezidential Razvan0902 Razvan0902 Buna seara, Locuiesc intr-un bloc dintr-un cartier rezidential din Bucuresti finalizat anul trecut dar care pana in prezent nu are constituita asociatia de ... (vezi toată discuția)