avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de invaliditate

Buna ziua . Am primit decizia privind acordarea pensiei de invaliditate din care rezultaca am de primit o pensie de asigurari sociale de 393 de lei iar la motivare scrie :beneficiaza de OUG 6/2009. Mentioneaza ca am 21 de ani si 15 zile-stagiu potential acordat e zero.Doar 393 de lei e toata pensia? sau se cumuleaza cu cea de 704 lei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:55, 6 Ianuarie 2020
Se va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 704 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensie daciana12 daciana12 am primit decizia de pensie de invaliditate, si dupa 21 de ani de munca au stabilit ca 393 de lei merit. La motivare au scris ca: beneficiaza de OUG ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sociala pt persoana cu handicap Maria birloiu Maria birloiu Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei? (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad 3 cotimanis cotimanis Bina seara!Am fost operata la cap in luna ianuarie.In urma rezultatelor de la comisii am fost pensionata cu handicap grad 3. Am depus toate actele la casa de ... (vezi toată discuția)