avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere sub influenta alcoolului

Buna ziua !
Numele meu este Gabriel ! Am 24 ani si asa cum scrie in titlu , am condus sub influenta alcooluilui .
Am fost oprit de un echipaj de politie in data de 23.10.2019 iar in aerul respirat mi a iesit 0,43 mg .
Am fost la analize de sange si nici pana acum nu am aflat rezultatele .
Cum pot afla rezultul analizelor si ce este de facut.?
Multumesc
Pentru operativitate plătiți dvs. costul analizelor.
Mergeti la organul de up si solicitati in scris sa achitati dvs contravaloarea buletinului de analiza toxicologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Maryela12 Maryela12 Buna ziua sm un an decand astept sa vad ce se intampla cu permisul meu anul trecut am fost la o nunta si mi-a iesit 0,43 alcool in aer bsi dcrie pe dovada ca ... (vezi toată discuția)
permis conducere - alcoolemie Anghel99 Anghel99 Bună ziua. Nu știu dacă am nimerit bine secțiunea. Pe la sfârșitul lunii Octombrie (anul trecut) am fost oprit și pus să suflu. Mi-a ieșit 0,42 ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)