avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Persoana disparuta
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Persoana disparuta

Vreau urgent sa știu cui trebuie sa ma adresez dacă a dispărut o persoana in virsta care lucra de 15 ani în Italia dar nu știu dacă are acte de la ultimul loc de munca,, îngrijea batrini,, și în seara de joi și a cumpărat bilet de la o agenție pt a ma vizita în Germania. Ea a zis ca are autobuz vineri seara și eu am fost simbata dimineața în Frankfurt dar ea nu a fost. Este f greu ca nu au vrut cei de la agenție sa ne spună telefonic dacă ea a urcat sau nu în autobuz. De vineri după masa are telefonul închis. Întrebarea mea este unde trebuie sa ma adresez, la care poliție, din Italia, Germania sau România?
Cel mai recent răspuns: Surei Petre , utilizator 14:45, 19 Aprilie 2020
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb anamaria_saulea anamaria_saulea buna seara....azi, duminica, la ora 9 de dimineata , am luat amenda pe ratb. de obicei imi faceam abonament, dar acum nu mai circul cu autobuzul prea mult, iar ... (vezi toată discuția)
Amenda autobuz davidmihailescu davidmihailescu Buna ziua, doresc un raspuns si poate o solutie la problema mea. De ceva timp m-am mutat in cluj, student, autobuz, bani putini, etc. Ca sa reduc din ... (vezi toată discuția)
Gratuitate transport in comun linie regionala bucuresti oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Saptamanal fac o vizita unei persoane din Voluntari. Pana ieri ma deplasam in Bucuresti cu STB gratuit (fiind pensionar cu domiciliul in Bucuresti) ... (vezi toată discuția)