avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine raspunde indicatoarele rutiere...?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine raspunde indicatoarele rutiere...?

Fiti amabili, cu cine pot lua legatura cu privire la situatia unor indicatoare rutiere care nu sunt vizibile, si trebuiesc inlocuite?
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
loveusa24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:38, 7 Ianuarie 2020
Cu administratorul drumului ( Primaria locala, CNAIR...).
Vedeti de cine apartin acele drumuri si depuneti o sesizare la dumnealor.
Puteti incerca si cu o sesizare la Politia rutiera din judetul respectiv.
Luati legatura cu administratorul drumului (poate fi primaria pe drumurile comunale) si politia rutiera. Sesizati in scris cu nr. de inregistrare/ data daca doriti sa se faca ceva si sa primiti raspuns. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Amplasarea și întreținerea indicatoarelor rutiere se face de către administratorul drumului respectiv cu avizul poliției.
Dar administratorul unui DN, cine ar putea fi? Primarie, Consiliul Judetean, Pol. Rutiera?
In general, este CNAIR-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are obligația să pună semne de circulație într-o comună în care nu există niciunul? ALITTA ALITTA Spuneti-mi va rog cine are obligatia sa pune semne de circulatie într-o comuna prin care trece DN19, ca la comuna noastra nu exista nici un semn de ... (vezi toată discuția)
Semn circulatie intrare localitate Alina Contabila Alina Contabila Cui si cum ar trebui sa ma adresez pt mutarea semnului de circulatie de intrarea in localitate? Doresc acest lucru, pt ca locuiesc intr-o casa care este ... (vezi toată discuția)
Semne circulatie FunctionarulPublic FunctionarulPublic Ma poate ajuta cineva cu procedura de obtinere aviz din partea politiei rutiere pentru amplasarea de semne circulatie. (vezi toată discuția)