avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cai de atac : apel. Data declarare apel : 05/12/19 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cai de atac : apel. Data declarare apel : 05/12/19 permis conducere

Buna ziua ! A-m facut apel (avocata mea) in urma unei sentinte care ni se pare prea dura pentru fapta comisa (conducere sub infulenta alcoolului). Aveti idee in cat timp pot primi un termen,un raspuns sau orice altceva ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare.procurorul a atacat sentinþa. ariana03 ariana03 Buna ziua Am fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice cu imbibatie alcoolica peste limita legala la 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei/suspendare permis Ancalxndr Ancalxndr Buna seara, situatia mea pe scurt e urmatoarea: in luna mai 2014 mi-a fost retinut permisul pentru consum de alcool, mi s-a intocmit dosar penal, s-a dat ... (vezi toată discuția)
Permis anulat eleclaudel eleclaudel Buna seara,astazi am primit un plic,in care am gasit urmatoarea sentinta. Inainte de a va scrie sentinta,vreau sa ma fac bine inteles,sa stiti despre ce ... (vezi toată discuția)