Se poate trimite in instanta de catre procuratura un dosar care contine numai dovezile persoanei asazis vatamate? Se numeste exces de zel, ordin sau bigotim feminist?
Am facut o Plangere la Procuratura si am primit raspunsul negativ pe care banuiesc ca il aveti cu totii, nu am avut martori. Apoi sa facut o plangere impotriva mea fara absolut niciun martor si dosarul a fost trimis in instanta, si instanta a apobat sa judece un dosar fara nici-un martor sau proba. Reclamanta a chemat un martor care nu a avut rolul decat de a prelua declaratia persoanei vatamate. Si tot spune in dosar cu nemernicie (a imi fi ietata expresia) ca dovezile, probele imi aduc aminte de Cel mai iubit dintre Pamateni - va aduceti aminte de celebra replica care feministele o considera ca cel mai potrivit apelativ pentru Barbati -'fir-ai al dracului de nenorocit'. Si uite asa se infaptuieste justitia in Romania. Am vrut sa interpelez martora si am fost amendat cu 300 de lei. Sa ales o sala fara inregistrare audio, nu a fos scos dosarul decat cand sa intrat in sala si avocatei ii-a fost smuls dosarul din mana dupa 2 minute. Atuni am observat ca intampinarea pe care am depus-o la dosar de 18 pagini lipsea cu desavarsire si de la procuroare la fel. Intreband unde este intampinarea, judecatoarea mi-a spus ca nu am depus nimic!!!! Apoi si-a dat sema ca, creierul ia facut scurcircuit si mi-a zis ca o are! Nu stia absolut nimic nu citise absolut nimic si vii sa judeci un caz asa ca sa te afli in treaba, Viata e roz si imi pot bate joc de oricine dorec cum doresc.