avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERCETARE JUDICIARA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

CERCETARE JUDICIARA

Se poate trimite in instanta de catre procuratura un dosar care contine numai dovezile persoanei asazis vatamate? Se numeste exces de zel, ordin sau bigotim feminist?
Cel mai recent răspuns: Aureliu1969 , utilizator 22:01, 6 Ianuarie 2020
Dvs nu ați dat nici o declarație și nu ați făcut nici o probă în dosar ?
Descrieti exact situatia de fapt.
Am facut o Plangere la Procuratura si am primit raspunsul negativ pe care banuiesc ca il aveti cu totii, nu am avut martori. Apoi sa facut o plangere impotriva mea fara absolut niciun martor si dosarul a fost trimis in instanta, si instanta a apobat sa judece un dosar fara nici-un martor sau proba. Reclamanta a chemat un martor care nu a avut rolul decat de a prelua declaratia persoanei vatamate. Si tot spune in dosar cu nemernicie (a imi fi ietata expresia) ca dovezile, probele imi aduc aminte de Cel mai iubit dintre Pamateni - va aduceti aminte de celebra replica care feministele o considera ca cel mai potrivit apelativ pentru Barbati -'fir-ai al dracului de nenorocit'. Si uite asa se infaptuieste justitia in Romania. Am vrut sa interpelez martora si am fost amendat cu 300 de lei. Sa ales o sala fara inregistrare audio, nu a fos scos dosarul decat cand sa intrat in sala si avocatei ii-a fost smuls dosarul din mana dupa 2 minute. Atuni am observat ca intampinarea pe care am depus-o la dosar de 18 pagini lipsea cu desavarsire si de la procuroare la fel. Intreband unde este intampinarea, judecatoarea mi-a spus ca nu am depus nimic!!!! Apoi si-a dat sema ca, creierul ia facut scurcircuit si mi-a zis ca o are! Nu stia absolut nimic nu citise absolut nimic si vii sa judeci un caz asa ca sa te afli in treaba, Viata e roz si imi pot bate joc de oricine dorec cum doresc.
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Aureliu1969, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admis plangere impotriva deciziei procuraturii de netrimitere in judecata. Ukal Ukal Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns daca se poate : anul trecut am accidentat cu masina o doamna in varsta, aflata pe mijlocul drumului. Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna solutia data de instanta in cazul unui dosar de anulare p.v. de contraventie? digxxx digxxx In plangerea contraventionala am facut referire la martorul asistent consemnata de politist in procesul verbal de contraventie, unde nu apare decat numele si ... (vezi toată discuția)
Dosar retrimis!urgent! adina2oo6 adina2oo6 Ce semnifica aceasta fraza din pronuntarea unui dosar penal avand ca obiect plângerea împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere ... (vezi toată discuția)