avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna seara! Sotul meu are datorii la.ANAF..In urma dezbaterii succesiunii dupa moartea parintilor lui a intrat in posesia unei locuinte si a unui teren Imi poate face mie act.de donatie pentru aceste bunuri.?.Cei de.la Anaf pot pune sechestru pe aceste bunuri daca mi.le doneaza.mie.sau copiilor?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:18, 6 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Donatia poate fi revocata la cererea creditorului, v-ar dona-o degeaba,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ANAF-ul poate pune sechestru pe bunurile donate dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare acte de instrainare carmenssilva carmenssilva Am un credit de nevoi personale, fara garantii, la care am ceva restante. Pentru a fi sigura ca nu imi vor pune sechestru pe casa in cazul unei eventuale ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare poate fi atacat in instanta ? doinita234 doinita234 buna seara, am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra... Intrebarea mea este daca poate fi atacat un contract de vanzare cumparare in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca sotul care a primit mostenire de la ... munteancrina5 munteancrina5 Va rog sa-mi spuneti daca sotul care a primit mostenire de la parinti prin succesiune o casa o poate dona sau vinde fara acceptul sotiei in conditiile in care ... (vezi toată discuția)