avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediu medical - voluntariat
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediu medical - voluntariat

Buna seara,
Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu medical pe baza acestui contract de voluntariat ?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 20:27, 12 Ianuarie 2020
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Topic dublat.
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu mai postati aceeasi discutie pe mai multe sectiuni de forum, nu aveti cum primi alt raspuns decat cel legal.
Numai daca organizația-gazdă a încheiat un contract de asigurare împotriva riscurilor de accident și de boală conform prevederilor art. 15 alin. (2) din Legea 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România.
Art 15 (2) La solicitarea voluntarului, organizația-gazdă poate încheia contract de asigurare împotriva riscurilor de accident și de boală sau a altor riscuri ce decurg din natura activității, în funcție de complexitatea activității la care participă acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea asigurarii daciani daciani As dori sa stiu daca e prevazuta undeva obligativitatea incheierii unor asigurari de sanatate sau accidente pentru personalul din corpul voluntarilor de pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - voluntariat mds18car mds18car Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Contract voluntariat medic gaby11682001 gaby11682001 Buna ziua ! Sunt medic primar si as vrea sa inchei un contract de voluntariat cu un spital. As dori sa stiu daca activitatea de voluntariat ca medic ... (vezi toată discuția)