avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Concediu medical - voluntariat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Concediu medical - voluntariat

Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu medical pe baza acestui contract de voluntariat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 7 Ianuarie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - voluntariat mds18car mds18car Buna seara, Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - voluntariat mds18car mds18car Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical "pe lângă șase luni avute ca salariat, la ... Dumitru67 Dumitru67 Concediu medical \"Pe lângă șase luni avute ca salariat, la respectivul angajator sau unul precedent, stagiul minim de asigurare în sistemul de sănătate ... (vezi toată discuția)