avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical - voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical - voluntariat

Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu medical pe baza acestui contract de voluntariat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 7 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti beneficia de concediu medical pe baza acelui contract de voluntariat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - voluntariat mds18car mds18car Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - voluntariat mds18car mds18car Buna seara, Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Concediu medical bsd1539 bsd1539 Buna ziua. Puteti sa imi spuneti va rog daca se inregistreaza foarte greu in sistem un concediu medical? Concret, am o fractura, si dupa ce am semnat ... (vezi toată discuția)