avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime pentru pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime pentru pensie

In 2019 am platit contributiile la asigurarile sociale la Casa de Pensii (1 an), pentru a completa vechimea minima de 15 ani.
Ulterior am fost angajat cu contract de munca.
Va rog sa-mi spuneti daca la calculul pensiei sunt considerate ambele contributii sau numai una (in acest caz, care?)
Multumesc

Alte discuții în legătură

Perioade in care angajatorul nu a platit cas albudidi albudidi Va rog sa-mi spuneti daca perioada (7 luni in cursul a 2 ani) in care angajatorul nu a platit CAS datorat la stat este considerata vechime in munca si daca ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a plătit stagiul de cotizare timp de 2 ani. o ... Dapix Dapix Angajatorul nu a plătit stagiul de cotizare timp de 2 ani. O cunoștință de a mea are lucrați 15 ani, dar angajatorul nu i-a plătit taxele pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca CHCORNEL CHCORNEL Buna ziua, Am avut timp de 2 ani, deci aproape 24 de luni, exclusiv doar 5 sau 6 contracte individuale de munca part-time ( 2-4 ore/zi pt. fiecare), la ... (vezi toată discuția)