avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare la sananate (in tara) daca am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare la sananate (in tara) daca am lucrat in Germania!!!!

buna ziua, stie cineva daca o salariata a lucrat in Germania, apoi revine in tara si trebuie sa isi depuna documentele pentru concediu de crestere copil, i se va lua in calcul si perioada lucrata in Germania? trebuie sa mearga la casa de sananate cu contractele din Germania?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
muscalucristina, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului in spania leticia leticia Buna ziua, As avea nevoie de un sfat.... daca ma puteti ajuta. Sora mea a nascut recent dar pentru ca nu a lucrat cu contract de munca nu poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cci GogaL GogaL Va deranjez cu o problema! Pana in luna a 7 a am lucrat in România și din luna a 7 a M-am mutat alături de soțul meu in Berlin. El este cetățean ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si concediu crestere copil - pfa AlinaMariaBut AlinaMariaBut Sunt Pfa din 2010 si nu am si nici nu am avut nici o alta forma de venit inafara de cele din activitatea de pfa din 2010 pana in prezent. Venitul meu lunar ... (vezi toată discuția)