avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire dublu avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire dublu avans

Am încheiat o promisiune bilaterală de vanzare cumpărare pt o garsoniera prin care dezvoltatorul se angajează să încheie contractul de vanzare până la 27.12.2019. Vrem să ne recuperăm avansul si in promisiune scrie ca daca dezvoltatorul va refuza sa incheie contractul de vanzare in forma autentica la termenul stabilit, cumpărătorul poate sa solicite rezoluțiunea prezenței promisiuni cu restituirea dublului avansului. Intrebarea mea este daca acel bloc nu s-a finalizat dar noi alegem sa renuntam dar termenul stabilit in promisiune a trecut, avem dreptul sa primim dublul avansului sau nu mai în cazul în care blocul era gata si vânzătorul refuză să încheie contractul ?
Cel mai recent răspuns: Daniela iatan , utilizator 16:48, 7 Ianuarie 2020
In cuprinsul contractului scrie ceva legat de termenul de finalizare a blocului?
Scrie termen limita 27 dec 2019
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Daniela iatan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)
Promisiune de v-c prima casa 2017 jamesbond12 jamesbond12 Buna ziua, In data de 27 ianuarie am incheiat un antecontract pe 2 luni cu un dezvoltator imobiliar pentru achizitia unui imobil prin Programul Prima Casa, ... (vezi toată discuția)