avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comercializare parfumuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comercializare parfumuri

Buna seara!
As vrea sa deschid un magazin specializat in cadouri pentru femei si intre alte lucruri as vrea sa comercializez si parfumuri de firma aduse prin distribuitori din tari ue. De ce acte am nevoie pentru a putea comercializa legal aceste parfumuri? Am nevoie de un certificat care sa ateste originalitatea produsului ?

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata Lorena Chirila Lorena Chirila Am intrat pe un site care vinde parfumuri [u]originale[/u] online (le distribuie printr-o firma de curierat). Unele preturi mi s-au parut suspect de mici, ... (vezi toată discuția)
Etichetare produs importat EmilSavu2 EmilSavu2 Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie în următoarea problemă. Am cumpărat, pentru un cadou, un parfum (o marcă celebră) de la un magazin ... (vezi toată discuția)
Pot vinde bijuterii contrafacute ? cimpeanr cimpeanr Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti daca exista vreun risc in a comercializa bijuterii contrafacute. Daca da, cum as putea intra in legalitate, sa pot ... (vezi toată discuția)