avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce șanse sunt sa imi ia copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce șanse sunt sa imi ia copilul?

Buna seara. Sunt căsătorită de 4 ani si am o fetita de 2 ani. Din pacate relația cu soțul merge tot mai rău si cred ca se va ajunge la divorț. El nu prea se ocupă de fata, tipa des la ea, bea foarte mult (cand bea e agresiv) uneori se si drogheaza. Mentionez ca nu i-a schimbat niciodată pampersul, nu i-a facut baie... abia daca se joaca cu ea... foarte rar... El nu lucrează cu carte de muncă, eu nu lucrez si inainte de a deveni mamica am.lucrat in străinătate deci nu am carte de muncă în țară... la fiecare cearta el imi spune ca imi va lua fata... credeti ca sunt sanse sa mi-o ia? Sa obtina el custodia? Ce ar trebui să fac eu ca instanta sa nu decidă în favoarea lui?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:46, 8 Ianuarie 2020
Nu are șanse să "vă ia" copilul, se va stabili domiciliul la dvs, veți obține 1/4 din salariul minim pe economie (de vreme ce nu lucrează) dar, de vreme
ce consumă alcool și se droghează, aveți șanse chiar să obțineți exercitarea autorității părintești în exclusivitate.
Alegeți un avocat de pe forum sau socilicitați-le prietenilor recomandări și mergeți la o consultație juridică pentru a expune situația de fapt în mod exhaustiv și pentru a vi se oferi o părere pertinentă, fondată pe cunoașterea detaliată a speței!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat specializat in divort Marina012 Marina012 Buna ziua Din pacate am ajuns in punctul in care divortul este ultima solutie Am un sot care a devenit dependent de alcool si extrem de agresiv verbal Ma ... (vezi toată discuția)
Custodie copil din concubinaj AlinaM6 AlinaM6 Am 18 ani sunt încă eleva in clasa a 12 a. Am un băiețel în vârstă de un si o lună .... m am despărțit de tatăl lui in urma cu 8 luni deoarece ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o problema, traiesc cu iubitul meu in concubinaj ... Andreea2125 Andreea2125 Buna seara, am o problema traiesc cu iubitul meu in concubinaj ,avem si un bebe de 8 luni, nu ne mai intelegem ,si as vrea sa ne despartim, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)