avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu firmă în alt județ, desfășurarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu firmă în alt județ, desfășurarea activității în altul

Bună ziua,

Dacă sediul social este în Focșani și desfășor activitatea în București (tâmplar) trebuie adresa de pe bonul fiscal să fie din București? De menționat că nu am reședință, momentan, pentru a declara acest aspect. De asemenea, desfășurarea activității poate fi si în alte orașe. Se poate să fie omologată casa de marcat tot în Focșani, însă bonul fiscal emis către client să fie în alte județe (preponderent București)?

Vă mulțumesc,

Alte discuții în legătură

Sediu social si desfasurare activitate kosminus kosminus vreau sa deschid o agentie imobiliara in suceava . sediul social acolo e. dar eu an sa imi desfasor activitatea in bucuresti . majoritatea contractelor se ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat daca activitatea este declarata la terti? Emra Emra Buna ziua, Detin un SRL cu ativitate declarata la terti. Activitatea pe sediul social este declara doar \\"activitate de birou\\". Codul CAEN corespunde ... (vezi toată discuția)
Magazin online - desfasurarea activitatii TudorS24 TudorS24 Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online insa nu am prea multa experienta in deschiderea unei societati comerciale si functionarea ei. Situatia: As ... (vezi toată discuția)