avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din postnatal

Buna ziua,
Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am ocupat si ocup functia de Director Calitate in firma x, am ramas insarcinata, veste minunata. La 32 de saptamani de sarcina, august 2019 mi-am pierdut baietelul. Dupa saptamana 24 de sarcina se considera nastere asadar am beneficiat de concediu postnatal. Cu doua zile in urma, cum ne intelesesem cu cei din conducere, am revenit la munca. Ieri mi-au spus ca nu mai au nevoie de mine, au gasit un barbat in locul meu care nu trebuie sa nasca si mi-ai promis un alt post, sub nivel si instabil, fara functie de conducere.
Am muncit 5 ani in aceasta firma avand rezultate extraordinare cu echipa si managementul meu practicat si m-au pedepsit ca mi-a murit copilul si nu eram in plan sa ma intorc, in buget si organigrama si ca oricum eu o sa ii incurc si trebuie sa priveasca interesele firmei nu ale mele. Asteptau sa imi dau demisia, nu am semnat nimic din cele noi propuse! Va rog sa ma ajutati cu un sfat...

Alte discuții în legătură

Prenatal ContSters362639 ContSters362639 Peste 6 luni sotia mea trebuie sa nasca,ea nu lucreaza,iar eu sunt angajat la o firma part-time (lucrez 5 ore pe zi/6zile pe saptamana),am doar o luna de ... (vezi toată discuția)
Gravida in multinationala Elisacucu Elisacucu Cu mare interes deschid acest subiect in speranța sa pot obține sfaturi reale. In Octombrie 2017 m-am angajat la o firma multinaționala proaspăt ... (vezi toată discuția)
Fisa postului iuliurs iuliurs Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: daca in fisa postului pentru referent marketing se poate trece diferite target-uri respectiv norme de ... (vezi toată discuția)