Buna ziua
Am fost la dermatolog si mi-a prescris o reteta pentru o crema pentru indepartarea unor pete de pe fata,dermatologul mi-a zis sa ma dau cu crema timp de 9 luni....am fost in Timisoara la o farmacie cu reteta si mi-a facut crema,am repetat procesul de 3 ori adica 3 luni de zile de la aceiasi farmacie si a fost un succes,petele au disparut..in Decembrie am fost cu reteta la o farmacie din Bucuresti pentru a prepara crema si din pacate am urmari pe fata de la aceasta,ma ustura fata,petele au inceput sa reapara si simt ca mi-a ars fata...crema de la farmacia din Timisoara nu avea nici un gust si crema de la farmacia din Bucuresti este foarte amara..nu am gustat din ea dar imi mai ajungea pe buze si simteam pe limba....am fost inapoi la farmacia din Bucuresti si au zis ca ei au preparat crema cum scria pe reteta desi eu nu cred asta....intrebarea mea este,cum pot si unde pot trimite crema pentru teste de laborator sa aflu daca au facut exact ce scria pe reteta?
Multumesc frumos
O zi buna
Sesizarea se poate trimite pri posta cu confirmare de primire.
Nr. de inregistrare/ data obtineti de la registratura institutiei la care depuneti sesizarea scrisa si anexati proba pentru analiza.
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)