avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legalizare document
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legalizare document

Detin cateva documente care au fost traduse intr-o alta tara UE, din limba tarii emitente a documentului in limba romana, la un traducator autorizat din acea tara. Traducerea a fost dupa aceea legalizata in tara straina la notar.
Intrebarea mea este urmatoarea, se poate legaliza acea traducere care a fost tradusa si legalizata deja in strainatate si la un notar din Romania?
Multumesc anticipat.
N.

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)
Clarificarea traducerii legalizate Samsim Samsim Buna seara, Mi s-au cerut la admitere la faculate diplomele de liceu obtinute in strainatate copii legalizate ale actelor in limba oficiala a tarii in care ... (vezi toată discuția)