avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza necesara pentru cetatean de origine indiana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza necesara pentru cetatean de origine indiana

Buna ziua,

Impreuna cu logodnicul meu lucrez de aproximativ 8 ani pe vas de croaziera. Anul acesta am decis sa renuntam si sa ne stabilim in Romania cu toate ca el nu a vizitat niciodata Romania.
Ideea este ca nu stim exact pentru ce tip de viza trebui sa aplicam sau care este procedura de urmat in situatia in care dorim sa gasim locuri de munca pentru amandoi in Romania si dorim ca el sa vina sa locuiasca in Romania.

Alte discuții în legătură

Visa sua MirelaRosca MirelaRosca Buna, As dori sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea situatie: am o relatie cu un cetatean american, relatia noastra s a desfasurat doar in Romania, dar ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean american Herminia Herminia Buna ziua, As dori sa aflu care sunt demersurile pe care va trebui sa le fac impreuna cu logodnicul meu (el este cetatean american si locuieste in USA) ... (vezi toată discuția)