avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu un cetatean american
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu un cetatean american

Buna ziua,

As dori sa aflu care sunt demersurile pe care va trebui sa le fac impreuna cu logodnicul meu (el este cetatean american si locuieste in USA) pentru a ne putea casatori in tara, pentru ca mai apoi sa plecam impreuna in USA.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Herminia , utilizator 14:46, 30 Octombrie 2009
Multumesc frumos. Am inteles partea cu actele, dar ce ma intreb eu este ce se va intampla dupa? In sensul ca voi primi viza sa plec cu el? Suntem amandoi tineri si habar nu avem de "treburile" de genul asta. Noi stim doar ca vrem sa fim impreuna. Nici nu stiu cui ar trebui sa ma adresez ca sa ma lamureasca ce trebuie sa facem exact. Poate mai este cineva care a trecut prin aceeasi situatie si ar putea sa ma ajute cu ceva sfaturi.

O zi frumoasa :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean american ContSters246787 ContSters246787 buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,,vreau sa ma casatoresc in aceasta vara , iubitul meu este cetatean american , nu vrem sa ne stabilm in ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un raspuns,ca nu stiu altundeva unde sa mai intreb! iosif1987 iosif1987 am un copil nascut in romaia cu un cetatean american,copiul poarta numele tatalui,este recunoscut.i-am facut pasaport si certificat de nastere amercan si ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)