avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandatul de retinere 24 ore
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandatul de retinere 24 ore

Buna ziua, voiam sa stiu ce se intampla daca persoana care urmeaza sa fe retinuta nu este gasita in 48 de ore,ce se intampla cu mandatul de retinere? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
marian22224, utilizator
Nu stiu ce ati inteles dvs, dar măsura reţinerii poate fi luată numai după audierea suspectului sau inculpatului, în prezenţa avocatului ales ori numit din oficiu.
Si daca persoana nu se prezinta la audierii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate emite mandat de aducere, iar in cazul sustragerii se poate dispune arestarea preventiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz în serviciu şi favorizarea infractorului ? adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Cazul meu a mai fost prezentat aici. Sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune deschis in 2009, netrimis in judecata nici pana in ... (vezi toată discuția)
Citație in calitate de suspect !! sunt plecat in anglia sa vin ... Bmyra Bmyra Citație in calitate de suspect !! Sunt plecat in Anglia sa vin in România sa ma prezint sau nu ?? Ma puteți ajuta cu sfat va rog ? (vezi toată discuția)
Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)