avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... OCPI
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

OCPI

Buna dimineata! Unchiul meu are cadastrul locuintei(casa +teren aferent) din anul2008 dar nu este intabulat,se mai poate intabula?
Cel mai recent răspuns: Mariana Mariana , utilizator 21:47, 10 Ianuarie 2020
Nu. Daca documentatia cadastrala nu a fost depusa la OCPI, aceasta a expirat si trebuie intocmita una noua.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare teren mostenit? nicoradu nicoradu Buna! Parintii mei au mostenit impreuna cu un unchi o casa parinteasca cu terenul aferent. Intre timp unchiul nostru a decedat iar copiii sai doresc sa vanda ... (vezi toată discuția)
Cum obtin documentatia cadastrala de la ocpi? Elena22014 Elena22014 Mi s-a dat deja numar cadastral in urma cu mai multi ani, dar acum mi s-a cerut din nou de catre OCPI singurul cadastru pe care il mai aveam in original ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la o casa unde sunt 3 proprietari s-a demarat operatiunea ... militarug@gmail.com militarug@gmail.com Buna ziua, La o casa unde sunt 3 proprietari s-a demarat operatiunea de cadastrare a imobilului si terenului aferent , s-a obtinut ordinul prefectului urmand ... (vezi toată discuția)