avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contul firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contul firmei

Buna ziua! Am domiciliul in Bucuresti, dar mai am in proprietate in jud. Giurgiu un spatiu unde doresc sa fac sediul social pentru un SRL cu asociat unic. Daca firma este deschisa in jud. Giurgiu este obligatoriu ca si conturile bancare ale firmei sa fie deschise tot in jud. Giurgiu? Sau pot fi deschise in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Gabrista , utilizator 13:40, 10 Ianuarie 2020
Pot fi deschise si in Bucuresti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont srl clepsidra clepsidra doresc sa-mi deschid un srl in alt judet decat ilfov. dar doresc sa am punct de lucru in bucuresti si activitatea tot in bucuresti. intrebarea se pune: unde ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma zavastin zavastin Buna ziua, As vrea sa infiintez un SRL impreuna cu inca o persoana. Amandoi suntem din provincie si am vrea ca firma sa aiba sediul in Bucuresti. Niciunul ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)