avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

m-am prezentat la notar pt succesiune si am dobandit certificat de calitate de mostenitori(maam,sora si eu)si certificat suplimentar de calitate de mostenitor -am constatat ca spatiile construite in urma cu 20 ani de parinti nu au avut autorizatie de constr-impozit s-a platit doar de supraf initiala -mult mai mica decat cea reala.PARINTII au inchiriat si au impartit cv chirii cu sora-eu nu am beneficiat de nimic.
pot cere despagubire in acest moment pt cota mea parte-amiabil-caci nu ma consider responsabil si obligat sa contribui financiar la actualiz sit. imobilului.)Mentionez ca s-au trimis actele la Cadastru pt a se inscrie mostenitorii.Ce am de facut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
vioalex, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:47, 11 Ianuarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum dovediți că veniturile din chirii au fost împărțite cu sora dvs?
Mai exact, în ce baza solicitați "despagubiri"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare incerta mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 privinte: 1. Am depus actele pt cadastru si intabulare(cadastru facut de un expert cadastral), dar ... (vezi toată discuția)
Cadastru anexa alexandra1234 alexandra1234 buna ziua, am un teren de 173 m2 pe care se afla o anexa de 27 m2. pot construi o casa in locul acelei anexe? cati metri deschidere imi sunt necesari? este ... (vezi toată discuția)
Partaj teren si despagubire pentru o casa valip valip eu impreuna cu sora mea mostenim un teren de 500mp pe care este amplasata o casa in care locuiesc . Sora mea a plecat in momentul in care s-a maritat acum 35 ... (vezi toată discuția)