avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructia halei pe teren extravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructia halei pe teren extravilan

Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren extravilan, sa construiesc pe el niste hale de circa 2500 m.p. fiecare pentru cresterea puilor. Doresc sa aflu daca pot construi asa tip de hala pe teren extravilan, ce acte asi putea avea nevoie sau cu ce probleme juridice ma voi confrunta in viitor.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cadastru, instabulare lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua Doresc sa achizitionez un teren. As dori sa aflu la ce acte sa fiu atenta?! Ce trebuie sa aiba acel teren pentru a fi vandabil si a nu avea ... (vezi toată discuția)
Probleme start-up nation CalinL CalinL Buna ziua. In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service ... (vezi toată discuția)
Lamurire cristian70 cristian70 detin un teren arabil agricol in extravilan si doresc sa-mi construiesc o cabana din material lemnos provizorie pentru locuit.cum trebuie procedat in acest ... (vezi toată discuția)