avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca fictiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca fictiv

Angajatorul m a angajat la firma sa ca functionar dar am lucrat pe proprietatea sa privata ca ingrijitor. Ce lege articol a incalcat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 12 Ianuarie 2020
In c.i.m.ce se mentioneaza la locul de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare patron dianadi dianadi Buna ziua, As dori sa stiu, daca intr-o societate privata patronul are o atitudine lipsita de respect vis a vis de angajat, exista posibilitatea ... (vezi toată discuția)
medicina muncii la angajare si anual la angajatori ... Kyrcea Kyrcea Buna ziua Medicina muncii la angajare si anuala la angajatori este obligatorie. Va intreb pentru ca nu am facut medicina muncii la angajare si nici medicina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu o informație pe codul muncii ... mariusastra mariusastra Buna ziua mă poate ajuta cineva cu o informație de ex un avocat specializat pe codul muncii ? Ce alte drepturi mai au angajați chiar daca nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)