avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cetățean turc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cetățean turc

Dacă un cetățean turc e căsătorit in România a obținut permis de familie și nu are cetățenie ,după divorț mai poate sta in România ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 16:56, 12 Ianuarie 2020
Dacă cetateanul turc are și un loc de munca in Romania iar din căsătorie au rezultat si minori iar tatăl are stabilit un program de legături personale cu copilul, nu vad impedimente pentru a nu-si putea prelungi dreptul de ședere, chiar daca scopul acesteia se schimba, solicitând prelungirea lui in baza permisului de munca.
Contactați un avocat de pe forum sau recomandat si discutați toate posibilitățile in functie de calitatea pe care o aveti, de situația de fapt precum și de scopul dvs.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
Nu are copii vrea sa divorțeze pt a se căsători cu o alta persoana .casatoria a fost doar pt a obține permisul de şedere are loc de munca
Nu pot sa intuiesc eu scopul dvs in aceasta situatie: doriți sau nu sa divorțati, doriți să vă răzbunati, doriți sa fie returnat sau nu in tara lui de origine etc.
Trebuie discutat pe larg pentru ca pentru orice situație exista o rezolvare.
Va stau la dispoziție cu datele de contactat daca aveti nevoie de ajutor si vreti sa fiti informată pe deplin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui divort melek melek buna ziua!sunt casatorita cu un cetatean turc din 1997 casatoria avand loc in turcia iar la un an am obtinut si cetatenia turca.din aceasta casatorie au ... (vezi toată discuția)
Viza silent_scream silent_scream Buna seara! Am si eu o intrebare in legatura cu viza pt Romania a unui cetatean sirian! Daca acesta este plecat in Turcia si ii trimit invitatia acolo, ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean strain non-eu dnaiuliana dnaiuliana Buna ziua, sunt casatorita cu un cetatean de origine non-EU si am vrea sa divortam. Precizec ca el are un permis de sedere de 5 ani care expira in curand si un ... (vezi toată discuția)